Saturday, 18 June 2011

enty pagi bute sebab xdapat nak lelapkan mata.....T_T

morning semua...setelah saya siap mengvacuum kan blog nie...sedih tengok blog ni dibiarkan sepi.. dan saya sangat sangt cemburu dengan blog2 yang lain..selalu je update...n saya takde idea untuk di postkan..
cuti sem nie buat otak makin beku dengan aktiviti...duk umah asyik bertenggek je atas katil..malas nak turun bawah...wahh..macam cik puteri la plak... puteri la sangatkan.. bosan gileerr duk umah... tapi sonok jugak sebab masa berlalu dengan membazir je..tak de aktiviti nak buat...wuawuwauwauwua.....  dan lemak di badan sudah pasti akan membiak2 semakin banyak...owh.... what should i do ha????? give me idea please....nak buat apa la cuti lama nie..btw....cuti2 jugak la kan..sekarang ni xsabar nak tunggu 21st nie.. wah...ape dah jadi dengan 21st nie...nak kawen kah?? nak kawen konon..ada yang merisik ke??  xde pon..xde sape nak..sape nak merisik kalu xde sape nak..T_T.. xde lah..awal lagi nak kawen ko.. mau pot pet pot pet mak marah... naik batang penyalu kat atas kepala nak..?? gatai sangat..! (merapu skit malam malam pagi pagi ni...hehe ) oke.. lupe kan 21st nie...
ni kawe nk cito nie...wah..kecek klate.. lupe nak wish kat terengganu..(negeriku tercinta ) tahniah sebab menang piala FA...tak sia sia tengok ritu...tapi time tengok tu...berape minit lagi nak habis yang 1st round  tu... ak bla cepat2 dari stadium tv sebab tak sanggup tengok klate menang....satu lagi sebab aku  nak p makan durian kat dapur....tiba2 ayah ku datang gitau...klate x menang lagi la...eh...ak xcaye gile..boleh plak ak cakap " tipulah abah". berani giler cakap bapak ku penipu..nasib x kena pelempang...eh...xdenye pelempang..hahaha...   pastu sambung tengok bola..haha..pape pon tahniah..n kelantan ritu main not bad.. very2 the sengit i tell u..wah...grammar yang sangat lingkup...=D ape lagi eh nak cite...

owh....baru2 ni dapat gaji..baru lagi ke..da lame da...ak bukan main lagi duk bershoppinggg...ingatkan duk umah makin terkumpul duett...rupenye....makin lesap..hilang...duet cam air kuar mencurah curah dari purse..  xleh control....adoiii..sabo jela....n sekarang tengah tunggu mr teddy nak buat teman tido malam malam.. leh hug kuat...xsabar bak tunggu mr.teddy yang sangat la gemuk..hopefully selamat smpai.. cewah... baru je pesan semalam kat shopping online nie.... yela.. nak tunggu orang beli macam xmungkin je...kuar la poket sendiri..haha.. xberkira sangat la dengan diri sendiri nie..(leh plak cakap macam tu..hahahaa) nak bagi big hug kt mr teddy saya tu...=)

k..morning sume.... assalamualaikum....=)

1 comment:

eday said...

sya ajak kuar x nak..:(