Saturday, 18 June 2011

"promote"

assalamualaikum.....

okelah...rajin pulak saya nak berupdate sepanjang masa..haahhaa...melampau plak... xpela...
ni nak promote sesuatu skit.....hehe...

taaaa....daaa......
iron "philip"
nak cite sikit pasal iron ni....oke...u ollllsss...iron nie besh giler oke....
oke...kalu tengok ape benda la iron besar macam ni...monster ke ape..hahahaa.. no.. this is not a monster oke...ini adalah super duper besh punya barang ma..kenape besh sampai super duper..??

1) kalau iron steam biasekan...kena la letak air kat case dalam iron tu kan...tapi yang ni berasingan.. case die beasingan n banyak boleh isi air..xyah susah2 bekejar ke singki...bajet macam urgent sangat nak berkejar an..hehe..main2 je...

2) iron nie sesuai untuk suri rumahtangga...tailors... istri2 bekerja...why?? sebab ia sangat menjimatkan masa..my family yang dah berumahtangga suma pengguna iron ini..n umah saya pon ada satu... hehe..
jadi saya sangat la rajin nak mengiron baju  sebab senang je.. korang sekali je gosok..terus je licin..if kain macam baju kurung.. tshrt kain lembik..or kemeja korang gosok untuk 1 surface je..xpayah nak balik untuk gosok surface satu lagii..(paham ke tidak nie)

3)ooo..steam die korang boleh control..if nak wap kuar banyak...ade botton kt case tu..so senang je.. ermm..die ade bagi iron box sekali..so satu package la...so,, depand on type of fabric..

4) harga die..ok...harga die korang jangan la rusing yea... untuk promosi bulan jun ini.. harganya RM1050+- xsure sangat harga dia..tapi kalu berminat boleh je contact saya.. wah..ak pulak berniaga.. haha..no..my oldest brother...saya juz menolong sahaja.... harga tu boleh dibayar ansuran.. tak silap..
xrugi la anda membelinya sebab sangat elok..hehe..

p/s entry ni juz untuk suka2..but kalu ada yang interest,..leh inform me..hahaa
assalamualaikum..=)

6 comments:

dark r0se said...

kite mang dah gunekan iron neh! terbaik!;)

inn aziz said...

kan....mmg seronok guna iron nie.. senang giler nk mengiron.... xrugi mak beli...haha...

b0an said...

uit..mahal tol hargenye...xleh bwak g hostel gini...hahaha

inn aziz said...

beli untuk mak la...hahaa.jangan la bawak hostel...giler pe nak bawak barang mahal2..

ahsfantasy24 said...

wah..
mcm menarik nei,
ley jimat mase n tnaga..

tp pape pn kne tngu kte
abeh blajar ag stauh,

da de gajai, bleh angkat :)

inn aziz said...

haha...xpe2...simapn duet..tp betol2 seronok gune....senang giler.. jimat mase..=)