Friday, 15 April 2011

berlapar...

disebabtkan isu makanan dikcafe mebuak buak,,,saye da takut nak makan kt cafe,,,oleh itu, saye sanggup berlapar sebab xnak makan makan yang xbersih...ini dari ape yang saye dengar la...so, xnak ade pengalamn jumpe ulat dalam ayam... better xmakan kat cafe tu oke...saye sanggup..beli roti dan berlapar pade malam hari...T_T

kenape xnak makan kat cafe???
*ade orang jumpe ulat
*saye takut nak makan sebab kotor nanti effect pade kesihatan
*nak exam ni makan makanan xsihat nanti susah nak ingat..
*dan satu paling penting boikot cafe tu ramai2....gerammmmmmmm
huh!..
habis cite..salam
p/s kalu ade sape2 nak marah saye tulis macam nie sowie la,,nie isi hati orang rami jugak tau!

8 comments:

Syuhada M said...

ye betol tu. boikot!!

sticker_getah said...

panjat pagar la makan kat luar,hehe...

H said...

inn jom kfc

Anonymous said...

These are rules when you enter k10 kafe :

Lunch : 10.30-11.30 is the best.. lauk baru siap.. haha

Dinner...
Preferably order that not contain rice.. contoh, all type of nasi goreng...diorg da masak in bulk time petang2.. pastu reheat.. rase x sedap... Dont order nasi goreng ayam.. ayam tu da lame simpan... ish3... order la soup2 ker... mee2 ke.. tapi still x gerenti they are good.. haha..

P/S : breakfast.. mesti sume tido kan.. lol..

inn aziz said...

syuhada: mmg perlu boikot...ape kes bg makanan x bersih.......

sticker getah: senang la laki nk bt.. pmpuan xkn la slalu nk bt mcm 2....

H: yea....xkn nk mkn kfc everyday....

anonymous: anda nie pnjual cafe eh,...hahhaa.....pape pon saye tau sape kamu....anyway,,thnks 4 the informtion.......

Anonymous said...

'saya tahu siapa kamu'<-- like this sentence... I'm ur neighbour.. :)

ye.. saye jual roti canai tu...hikhik

Afendi Othman said...

kesian..domino n mcd jela camni..:P

inn aziz said...

yela...mmg gemuk la kalu mkn bnde tu je.....:(